Waarom adverteren op een startpagina

Wanneer je op zoek gaat naar een manier om meer te kunnen adverteren is een startpagina zeker een hele goede optie. Veel mensen en bedrijven denken niet aan die optie. Maar juist op dat soort pagina’s te adverteren wordt je gelezen waarvan je nooit verwacht had dat het zou kunnen gebeuren.

Wat is een startpagina

Een startpagina is een websites die verschillende pagina’s heeft waarop links staan. Hierop kan je dan zoeken naar een link die voor jou van belang is. De linken die er geplaatst worden op de sites die worden dan ook elke dag gecontroleerd. Die kwaliteit biedt een startpagina. Het is dus een hele ideale plek om in contact te kunnen komen met klanten. Nu blijft het niet altijd bij een link van je eigen website plaatsen. Je kunt er ook een banner laten plaatsen en zelfs blogberichten.

Mogelijkheden om te adverteren op een startpagina

Wanneer je de keuze gemaakt hebt om dan toch een advertentie te gaan plaatsen op een startpagina kan je eens kijken welke mogelijkheden er zijn voor het adverteren. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om te adverteren:

Waarom een link plaatsen op een startpagina

Wanneer je een link plaats op een startpagina is de kans dat je gevonden wordt wat groter. Omdat een link plaatsen natuurlijk op verschillende manieren kan is daarom de zoekkans veel groter. Bij een link plaatsen kan je dus kiezen uit een paar opties:

Waar worden de links op gecontroleerd

De linken op de startpagina spreken een hele grote groep gebruikers aan. Het publiek is dan ook heel erg breed en de gebruikers die op de startpagina’s zijn komen uit het gehele land. Daarom is het ook heel erg belangrijk dat er voldoende controle is over de linken. Een link moet aan de volgende criteria voldoen:

© Websitepromo.nl